Home

Onze
expertises

Koen Nuyts aannemer realisatie apotheek Beerse

Uw bouwproject is steeds in veilige handen. Met meer dan 10 jaar aan ervaring leveren wij een uitstekende service voor iedereen met nieuwbouw- of renovatieplannen.

Wij verzorgen zowel ruwbouw , kleine renovatieprojecten als sleutel-op-de-deur woningen. Ook voor verbouwingen en allerhande metselwerken kan u bij ons terecht. Wat u ook voor ogen hebt, ons sterk en ervaren team staat altijd voor u klaar. Koen Nuyts is in regio Kempen de partner waarop u met een gerust hart kan vertrouwen.

Bouwonderneming
Ruwbouw
Sleutel op de deur
Aannemingen
Koen Nuyts bouwonderneming realisatie renovatie Geel

U weet hoe uw droomhuis er uit moet zien en verwacht natuurlijk dat dit tot in de puntjes afgewerkt wordt zoals u het wenst.

Wij leveren zonder uitzondering kwaliteit en duurzaamheid en dit aan een eerlijke prijs. Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons ervaren en professioneel team staat altijd tot uw beschikking voor kleine als grote bouwwerken. Wij kiezen voor een persoonlijke service en zal dan ook steeds samen met u bekijken wat bij uw behoeften aansluit.

Koen Nuyts aannemer realisatie woning Lommel

De ruwbouw is de drager van uw huis. Natuurlijk verwacht u, net zoals ons, dat deze tot in het detail in orde is voor een stevige basis.

Wij weten hoe belangrijk de afwerking van een huis is, maar ook dat alles begint met een kwaliteitsvol en stevig fundament. Bouwen doet u immers voor het leven.

Dat u jaren lang zonder zorgen in het huis kan wonen dat u altijd al wilde, is onze prioriteit. Met ons kiest u voor een ervaren specialist die u kan vertrouwen.

Koen Nuyts sleutel op de deur realisatie woning Geel

Uw woning wordt van het begin tot einde tot in de puntjes door ons afgewerkt. Zo heeft u meer tijd om te genieten van het leven.

De voordelen van sleutel-op-de-deur zijn eindeloos. Zelfs die vervelende administratieve rompslomp wordt u uit handen genomen. Bovendien zorgt deze formule er ook voor dat uw droomhuis sneller afgewerkt wordt en krijgt u op de voet deskundig advies van een partner waar u steeds als kind aan huis behandeld zal worden.

Bij ons bent u ook voor al uw algemene bouwwerken en allerhande metselwerken aan het juiste adres.

Wat u ook wenst, ons gespecialiseerd team zal u van begin tot eind bijstaan met het gepaste advies . Onze expertise garandeert u een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat, aangepast aan uw stijl, budget en behoeften.

Met tal van prachtige realisaties en een technische knowhow die altijd up-to-date is, is Koen Nuyts uw uitgelezen partner.

Koen Nuyts aannemer realisatie woning Dessel

Contacteer ons snel voor meer informatie of een afspraak

Kortijnen 13B, 2470 Retie
+32 (0) 472 79 55 41

Privacy- & cookiebeleidPrivacy instellingen wijzigen

HomeOnze expertisesOnze realisatiesContact
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.Bekijk voor meer informatie het privacybeleid
Update voorkeuren