Wij maken uw dromen werkelijk!

Om een woning te bouwen in omgeving Antwerpen doet u beroep op Koen Nuyts BVBA

Een eigen plek onder de zon. Niets zo fijn als een eigen stekje voor u en uw gezin! Omdat uw droomhuis een leven lang moet meegaan, doet u natuurlijk beroep op een expert in zijn vakgebied voor het construeren van uw woning. Met meer dan 10 jaar aan ervaring is Koen Nuyts uw specialist voor het bouwen van uw woning in Antwerpen en omstreken.

Wij staan garant voor een professionele service, uitstekende kwaliteit en een klantgerichte aanpak. Bovendien werken wij op tijd en kan u zeker zijn van een nette en ordelijke werf. Of u nu wenst te werken aan een nieuwbouw- of renovatieproject, met al uw wensen op vlak van algemene bouwwerken kan u terecht bij Koen Nuyts BVBA. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, op uw maat. Van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur, van een muur metselen tot een volledig fundament.

Aarzel niet en kies voor kwaliteit, zodat u voor de rest van uw leven op beide oren kan slapen! Laat uw woning bouwen door ons in omgeving Antwerpen. Contacteer ons snel voor meer informatie of voor een afspraak.

Contacteer ons!
Contacteer ons!014/96 08 99