Woningbouw is onze passie!

Aannemingen Koen Nuyts BVBA voor al uw nieuwbouw- en renovatieplannen

U heeft besloten uw droomhuis te bouwen. Proficiat! Voor al uw aannemingen is Koen Nuyts uw expert in regio Kempen en Antwerpen. Van kleine metselwerken tot ruwbouw, van een muur metselen tot sleutel-op-de-deur concepten... Bij ons bent u voor al uw algemene bouwwerken aan het juiste adres! Wat u ook wenst, ons gespecialiseerd team zal u van begin tot eind bijstaan met het gepaste advies. Onze expertise garandeert u een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat, aangepast aan uw stijl, budget en behoeften.

Wie kiest voor Koen Nuyts BVBA voor aannemingen, kiest voor meer dan 10 jaar en ervaring en een passie voor het vak. Wij weten dat bouwen niet voor even is, maar voor het leven en bieden u dan ook altijd een piekfijn resultaat! In combinatie met een uitstekende service aan een eerlijke prijs zijn wij dus het bouwbedrijf dat u zoekt!

Met tal van prachtige realisaties en een technische knowhow die altijd up-to-date is, is Koen Nuyts uw uitgelezen partner voor zowel nieuwbouw als renovatie. Twijfel dus niet en contacteer ons snel voor meer informatie of voor een afspraak!

Contacteer ons!
Contacteer ons!014/96 08 99